Cei peste 8 ani de experienta si dezvoltare a know how-ului din domeniu, impreuna cu parteneriatele exclusive cu liderii producatori internationali, califica Rafturi Profesionale ca cea mai de incredere solutie pentru planificarea, designul si mobilarea oricarui tip de magazin.

Rafturi Profesionale pune la dispozitia fiecarui client intreaga sa echipa de arhitecti, designeri si manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificatile ale fiecarui proiect si de a oferi o propunere completa, creative si functionala. Fie ca proiectul implica o renovare a magazinului sau un magazin complet nou, echipa Rafturi Profesionale este intotdeauna langa client sugerand solutii pentru fiecare faza a proiectului de la design la realizare.

Mixul corect de sisteme de mobilier functional si mobilier personalizat optimizat, ii ofera companiei Rafturi Profesionale abilitatea de a oferi solutii ce se incadreaza in limitele de buget si timp. Se acorda o deosebita atentie atat functionalitatii si ergonomiei mobilierului, cat si optimizarii si merchandising-ului produselor pentru orice tip de magazin.

Toate tipurile de sisteme de mobilier furnizate de Rafturi Profesionale sunt produse de pionierat industrial, design avansat si au fost aplicate si testate intr-un numar considerabil de tipuri de magazine. Aceste sisteme coroborate cu contributia creativa a echipei de designeri ai Rafturi Profesionale, transforma orice spatiu de retail intr-un magazin functional si productiv comercial.

In completare, Rafturi Profesionale pune la dispozitia pietei din Dambovita, Arges, Prahova o multitudine de produse de semnalizare, expunere si sisteme de transport special gandite penru diferitele tipuri de magazin.

Ca rezultat expunerea optima a produselor si studiului exhaustiv al spatiului comercial de la raftul folosit pana la designul sistemului de iluminare, impune Rafturi Profesionale ca solutie completa “magazin cu o singura oprire” pentru orice profesionist din retail.