SC Marudro General Services SRL, o companie lider in domeniul rafturilor de depozitare si arhivare in Romania, ofera solutii nevoilor actuale ale clientilor pentru depozite organizate si eficiente din punct de vedere al costurilor si nevoilor logistice.

Prin parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producatori de echipamente de depozit, SC Marudro General Services SRL ofera solutii de depozitare si manipulare, complete si eficiente din punct de vedere al costului, care acopera intreg spectrul de nevoi logistice la cele mai inalte standarde europene.

Divizia de rafturi a companiei este compusa din angajati cu experienta si este dotata cu cele mai moderne softuri pentru proiectare. Echipa Rafturi Profesionale este in masura sa furnizeze solutii de depozitare la standardele cele mai ridicate, combinand satisfactia clientului si siguranta utilizarii in cea mai eficienta maniera din punctul de vedere al costului.

Rafturi Profesionale reuseste sa fie de fiecare data cu un pas inainte in solutionarea nevoilor de depozitare ale clientului, anticipand de asemenea si nevoile viitoare. Ca rezultat, un mare numar de organizatii romanesti si multinationale si-au pus increderea in produsele noastre pentru rezolvarea nevoilor lor de depozitare.

Cu o experienta de peste 8 de ani in realizarea de proiecte pentru spatii de depozitare si cu o echipa de profesionisti, Rafturi Profesionale este partenerul potrivit pentru dumneavoastra.